WESEARCH

Wesearch is een nieuwe speler op de uitzendmarkt met twee eerste vestigingen binnen regio Mechelen. Bovenal zijn we een all-round HR-partner voor ondernemers en KMO’s. Dankzij een luisterend oor en een frisse kijk op jouw verhaal matchen we openstaande vacatures met het juiste talent. Naast tijdelijke uitzendkrachten bieden we ook de mogelijkheid tot een onmiddellijk vaste indienstname, zowel voor arbeiders als bedienden.
 
Samen groeien? Daar doen we het voor!
 
Waarom Wesearch?
Onze recruiters hebben dezelfde ingesteldheid als ambitieuze ondernemers. Je kan erop rekenen dat de uitzendkrachten de waarden van je bedrijf zullen uitdragen, nét als je vaste medewerkers. Dankzij onze jonge, moderne en persoonlijke aanpak bieden wij dat tikkeltje meer. Het online plaatsen van een vacature is slechts het begin. We kiezen als lokaal interimkantoor voor innovatieve tools en uitgebreide opvolging. Ook als werkzoekende begeleiden we je graag van A tot Z. Ingewikkelde systemen of addertjes onder het gras zal je bij Wesearch niet tegenkomen.
 
We zijn in verschillende sectoren actief, dus we vinden altijd wel een job die perfect bij jou past.

WESEARCH
Volg WESEARCH op LinkedIn

Alle vacatures bij WESEARCH jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf WESEARCH. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.