WEST ALU

Westalu is al vele jaren een actieve en succesvolle Reynaers Partner. Een firma die het vertrouwen geniet van steeds meer bouwers en verbouwers. Het partnership met Reynaers Aluminium was voor hen een niet meer dan logische keuze.
 
“Het label Reynaers Partner dat ons door Reynaers Aluminium werd toegekend betekent veel meer dan alleen maar een sticker aan de deur,” zegt zaakvoerder Ken Thys. “Die erkenning wijst op een nauwe samenwerking tussen een absolute topspeler in aluminium profielen enerzijds en de aluminium specialist anderzijds die borg staat voor een correcte constructie en plaatsing van aluminium ramen en deuren.”
 
De firma Westalu vindt haar oorsprong drie generaties terug. Eerst was er grootvaders bedrijf Hout + Bouw pvba, algemene aannemer in schrijnwerken. In 1990 richtte zoon Leo Thys de firma Westalu op en werd gestart met het vervaardigen van aluminium ramen. En in 2000 werd de derde generatie, met kleinzoon Ken Thys als medewerker, in de zaak betrokken. Hij heeft ondertussen het roer als zaakvoerder overgenomen.

WEST ALU

Alle vacatures bij WEST ALU jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf WEST ALU. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.