Windout

Welkom bij Windout • ramen & deuren
WINDOUT is de betrouwbare en professionele partner voor ramen, deuren, gordijngevels, vitrines en glaswerken voor zowel renovatie als voor nieuwbouw. Als jong en fris bedrijf, met samen méér dan 35jaar ervaring, staan wij in voor het ontwerp en plaatsing van topkwaliteit. Tot ons klantenbestand behoren zowel bedrijven, hoofdaannemers, sleutel op de deur-bouwers, projectontwikkelaars en particulieren. In beperkte mate voeren wij ook opdrachten uit voor gemeentelijke-en overheidsdiensten.
 
Het bedrijf
Windout heeft een missie
Windout heeft als missie een flexibele en  betrouwbare partner te zijn voor alle opdrachten als het om buitenschrijnwerk gaat en pas tevreden is als diezelfde tevredenheid wordt bevestigd door de klant.
 
Familiale aanpak
Iedere belangrijke stap in het proces gebeurt onder het toeziend oog van onszelf:
 
Het commerciële aspect wordt ingevuld onder de verantwoordelijkheid van Jan.  Hij zorgt, in samenspraak met de klant, voor een technisch sluitend, budgetvriendelijk en commercieel sluitende offerte en handelt deze af tot in detail.
 
Het technisch aspect wordt ingevuld onder de verantwoordelijkheid van Ervin. De nodige studie, tekeningen en technische info worden indien nodig bezorgd. De daaropvolgende opmeting op de werf, bestelling en opvolging van de plaatsing tot het laatste afwerkingsprofieletje worden door hem verzorgd
 
De plaatsing wordt deskundig uitgevoerd door onze vaste partner D&V Montage BVBA . Deze zorgen voor een perfecte plaatsing, afregeling en dienst na verkoop.
 
Enkel tevreden klanten
Wij, als team streven ernaar elk project een persoonlijke aanpak te garanderen. Allen staan met de neus in dezelfde richting, dit van bij het eerste contact met de klant tot de uiteindelijke definitieve oplevering. Onze troef hierin is ook dat elkeen deel van de ander zijn taken op zich kan nemen en reeds neemt, om alles soepel te doen verlopen en flexibel te kunnen inspelen op wensen van de klant.

Windout
Volg Windout op Facebook Volg Windout op Instagram

Alle vacatures bij Windout jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf Windout. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.