WZC St. Barbara

Ons open huis is één van de grootste van de streek. Wij bieden een thuis voor meer dan 200 zorgbehoevende bejaarden en nog eens een 90-tal flatbewoners. Ook mensen die op zoek zijn naar dagopvang of kort-verblijf kunnen bij ons terecht.
Wij stellen meer dan 220 werknemers te werk om onze organisatie draaiende te houden. Ben je enthousiast en gemotiveerd, kan je zowel in team als zelfstandig werken, neem je initiatief en heb je een hart voor de zorg én voor ouderen? Dan ben jij misschien wel geknipt om ons team te komen versterken. 
Wij weten dat in de zorg werken een zware job is maar wij trachten onze werknemers op regelmatige basis een extra steuntje in de rug te geven door maaltijdcheques maar ook door de organisatie van activiteiten zoals personeelsfeest, after-workparty, de dag van de zorg, het vieren van onze patroonheilige Barbara,.... Wij durven met rede zeggen dat er bij ons alles wordt gedaan om een aangename werksfeer te creëren voor onze medewerkers.

WZC St. Barbara

Alle vacatures bij WZC St. Barbara jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf WZC St. Barbara. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.