YouBuild nv

YouBuild is de specialist inzake groothandel van bouwmaterialen. In totaal hebben we 12 verkooppunten, verspreid over West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. We bieden een compleet assortiment aan, van ruwbouw tot afwerking en dit steeds gericht op het bieden van uiterst kwalitatieve en professionele producten en service.
We zijn een one-stop-shop waarbij service, kwaliteit en klantgerichtheid naar de vakman en de kwaliteitszoekende consument, centraal staan. Rentabiliteit streven we na door schaalvergroting, synergie, productontwikkeling, exclusiviteiten en focus op marge, dit binnen een professionele, constructieve en positieve werksfeer met respect voor collega's, omgeving en milieu.
Onze bouwstenen zijn onze mensen die dagelijks het beste van zich geven. Samen werken we aan een ‘great place to work’. De balans tussen werk en privé kunnen we garanderen door een tewerkstelling dicht bij huis. Ook qualitytime met collega’s dragen wij hoog in het vaandel. We streven naar een hoog fungehalte binnen elke vestiging. Elke medewerker zet zich hier voor in.
 

YouBuild nv

Alle vacatures bij YouBuild nv jobs gevonden

Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent.be voor bedrijf YouBuild nv. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.