Zo verras je je getrouwde collega!

Komt je collega morgen terug van huwelijksreis? Tijd om hem of haar nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Van een kantoor propvol ballonnen tot een kleine collage van de leukste foto’s die jullie tijdens het huwelijksfeest maakten, Regiotalent heeft tal van leuke en soms stoute ideetjes.

Daar komt de bruid

Stel een kleine playlist samen voor de eerste werkdag van de bruid of bruidegom. Zoek alle mogelijke variaties van ‘Daar komt de bruid’ bij elkaar. Zo bestaat er een salsaversie, een hiphopvariant, een heavy metal remake en een reggae-uitvoering.

Tips van de expert

Zet een grote vaas op het bureau van het feestvarken zodra hij/zij op huwelijksreis vertrekt. Vraag alle collega’s om hun beste tip voor een lang en gelukkig huwelijksleven op een papiertje te noteren en in de pot te steken. Dit huwelijk kan niet meer stuk!

Proost

Een klassieker, maar daarom niet minder leuk. Zet een flesje cava koel om aan het einde van de eerste werkdag te kraken.

Hindernissenparcours

Laat de bruid of bruidegom ‘werken’ om weer aan de slag te gaan. Prop zijn of haar kantoor vol ballonnen of slingers die de weg versperren, of overlaad zijn of haar bureau met confetti of glitter.

Traktatie

Typisch voor trouwdagen? Als bruid of bruidegom kom je amper aan eten of drinken toe. Zorg samen met de collega’s voor een klein hapjesbuffet of een arsenaal aan dessertjes tijdens jullie lunchpauze. Als iedereen één portie meebrengt, heb je voldoende om met het hele team te smullen.

Flashback

Tijdens het feest samen met de collega’s grappige foto’s genomen op de dansvloer? Print de beste uit en hang deze aan de muur van de nietsvermoedende honeymooner.

Lotje trekken

Steek enkele kraslotjes in verschillende omslagen. Verstop deze op kantoor: achter de printer, onder de bureaustoel of bovenop de koffieautomaat. Geef je pasgetrouwde collega wat aanwijzingen om de enveloppen te vinden. Met een beetje geluk krijgt hij/zij er een mooi trouwcadeau bovenop.

Eveline Janssens