Bezoek onze online JobVillages

Op dinsdag 20, donderdag 22 en zaterdag 24 oktober is het weer zover. Dan vindt de JobVillage plaats. Dit is hét moment om een boeiende job dicht bij huis te vinden. Dit jaar kan dit trouwens vanuit je luie zetel.

JobVillage staat ook dit jaar weer garant voor een hoop vacatures in je buurt, interessante ontmoetingen met werkgevers, workshops en loopbaanadvies. En wat meer is: je hoeft je ervoor niet te verplaatsen. Nestel je gezellig thuis achter het scherm en duik in de online wereld van de jobaanbiedingen.

Werkgevers uit jouw buurt

Je ‘wandelt’ door de hallen en houdt halt bij de werkgever die jou interesseert. De hallen zijn opgedeeld per provincie, zodat je de werkgevers uit je buurt makkelijk kunt vinden. Uiteraard mag je ook in de andere hallen je licht opsteken.

Persoonlijke gesprekken

Je kunt persoonlijke gesprekken voeren via (video)chat. Op die manier worden de eerste contacten vlotjes gelegd en kun je jezelf al kort voorstellen. Vuur maar wat vragen af op de werkgever, hij of zij zal ze met plezier beantwoorden. Zo krijg je een duidelijk beeld van het bedrijf en de vacature(s). Je kunt ook met andere kandidaten een gesprekje voeren.

Boeiende workshops

Nog wat inspiratie nodig om je carrière een boost te geven? Dan is een workshop ongetwijfeld iets voor jou! Tal van bedrijven zullen een inspirerende workshop verzorgen. Maak een lijstje van de workshops die jij graag zou volgen en plan ze in op je eigen ritme. Ben je er nog niet uit welke weg je wil inslaan met je loopbaan? Dan zal een loopbaanadviseur je met plezier op weg helpen.

Registreer je nu

Benieuwd naar wat de JobVillage voor jou te bieden heeft? Registreer je dan snel op www.jobvillage.be. Je maakt een persoonlijk profiel aan en plant je bezoek volledig zelf naargelang jouw agenda. Handig toch?

JobVillage, dinsdag 20 oktober van 10 tot 18 uur, donderdag 22 oktober van 16 tot 20 uur (nocturne) en zaterdag 24 oktober van 10 tot 12 uur. Info: www.jobvillage.be

Mieke Vercruijsse